16 september 2017
11:00

Norrby SK P04-06, Pojkar 10 år seriespel nivå 2 (7 mot 7) 2015

Referat: Västerås IK P06:1 Gul - Norrby SK P04-06, Pojkar...

Det som börjande som en lite kylig höstmorgon slutade i badande solsken och en mycket lyckad dag för båda lagen. Lag Gul tog emot Norrby i grupp 6 serien. Norrby ställde upp med ett blandat 04/05/06 lag vilket märktes tydligt då några av deras grabbar var både ett och två huvuden längre än några av våra killar. Vår taktik var att utnyttja vår snabbhet och variera spelet med växlande korta och långa uppspel. I första halvlek ägde vi mycket boll och spel men Norrby skapade en svårforcerad försvarsmur framför sitt mål i kombination med mycket fint målvaktsspel. Halvtidsresultat 3-1 efter att hela laget uppvisat bländande spel både i offensiv och försvar.

I halvlek pratade vi om att öka tempot ännu mer i matchen för att spela runt Norrby. Det var dock motståndarna som började med en överraskande stark offensiv där de lyfte upp ytterligare ett par killar. Detta gav resultat till 3-2 och ytterligare ett friläge med chans till 3-3 men där vår målvakt kunde rädda situationen. Därefter ställde vi om vårt försvar till att låta båda backarna spela mer defensivt och med försvaret på plats igen kunde inget stoppa VIK. Resten av matchen blev en fin uppvisning i hur killarna utvecklats under säsongen. Slutresultat 7-2.

Riktigt fint spel idag på alla positioner och en välförtjänt seger, bra gjort killar!
Med tre omgångar kvar ligger lag gul nu på 2:a plats i grupp 6. Serien börjar dra ihop sig till ett rafflande avslut där vi i nästa sista matchen möter Irsta (3:a) och i sista omgången Norberg (1:a). Missa inte dessa matcher…